OmTelekey

Hva er Telekey?

Telekeyer en kostnadseffektiv, moderne og brukervennlig løsning hvor nøkkelen blir din mobiltelefon. Fordi de fleste har mobilen sin med seg, vil det gjøre livet enklere for mange som i dag benytter standard elektronisk portåpner for eksempel.

Nettbasert administrasjonsverktøy med ubegrenset antall brukere
Løsningen administreres via et brukervennlig webbasert verktøy. Det er dermed ingen programvare å installere.  Fordi alle data lagres i database, kan hver port ha et ubegrenset antall brukere og løsningen kan benyttes av både familier og større aktører som bedrifter, hoteller og andre. 

En del av Teletopias produktportefølje
Telekey er et av Teletopias nye produkter og er en naturlig del av Teletopias visjon om å være den ledende aktøren på innovative og fremtidsrettede løsninger innen intelligent telefoni og interaktive tjenester.

Teletopia – et trygt valg
Teletopias løsninger har som formål å bedre kundebehandlingen, være verdi- og inntektsøkende og kostnadsbesparende. Gjennom vår kompetanse og erfaring, ønsker vi å posisjonere oss som den foretrukne samarbeidspartneren for de mest krevende kundene i markedet. Du kan lese mer om Teletopia på våre nettsider.